Skip to main content

Tino Schouten


Mijn naam is Tino Schouten, wederom lijsttrekker voor VoorBaarn en daar ben ik enorm trots op. Trots om weer een geweldige groep enthousiaste mensen aan te mogen voeren, maar ook trots op de diversiteit van de kandidatenlijst, wat een goede weerspiegeling is van de gehele Baarnse samenleving en niet slechts een deel daarvan. Ik durf wel te beweren dat zo goed als alle geledingen worden vertegenwoordigd en zo hoort het ook bij de enigste Baarnse lokale politieke partij. Maar, ook trots op het vertrouwen wat ik na 4 jaar keihard werken weer heb gekregen om politiek leider te zijn van VoorBaarn.

Tino, inmiddels 52 jaar, nog steeds gelukkig getrouwd met Annemarie Onderstal en beiden echte Barinezen, dus geboren en getogen in Baarn. Samen hebben we 3 geweldige kinderen, Okke, Coco en Mees, die je inmiddels ook echte Barinezen mag noemen.
Al ruim 30 jaar werkzaam in de verf en retail en de laatste jaren bekend als bedrijfsleider van Schmidt-Koelewijn (Schmidtje) aan de Dalweg. Inmiddels geef ik namens hen leiding aan een 3tal winkels, Schmidt-Koelewijn Baarn & Bunschoten en sinds kort ook Brandsma Soest.

Dat ik mijn hart aan Baarn heb verpand laat mijn hobby misschien wel het meeste zien. Al jaren beheer ik de Facebookpagina Baarnsche Ansichten en zet ik me vandaar uit ook in voor meer bewustwording van de Baarnse geschiedenis, maar ook het delen van prachtige plaatjes van (oud) Baarn en dat stopt niet bij de villa’s en mooie gebouwen, maar juist ook bijvoorbeeld de Oosterhei, want alles bij elkaar vormt Baarn en juist die diversiteit maakt Baarn zo uniek!

Precies dat heeft mij ooit doen besluiten om de Baarnse politiek in te gaan. Samenwerken aan een mooier Baarn, wat voor iedereen een fijne plek moet zijn om te wonen of te werken. Met oog voor iedereen die mee wil doen. Ook de komende 4 jaar mag u van mij verwachten dat ik alles geef voor ons prachtige Baarn, zoals ik ook de afgelopen jaren heb gedaan.
Ik ben er van overtuigd dat VoorBaarn de grootste partij van Baarn kan worden op 16 maart, maar daar hebben we uw stem ook voor nodig.

In 2018 zijn we aan de slag gegaan voor u en nu in 2022 willen we met u doorpakken!

VoorBaarn Pakt aan! Stem op VoorBaarn. Stem op LIJST 3!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief