Skip to main content

Peter Blokker


Ik ben Peter Blokker, getrouwd en ik heb 2 zonen.Als geboren en getogen Barinees ken ik onze gemeente als mijn broekzak. De afgelopen jaren heb ik mij met veel interesse en plezier mogen inzetten voor deze prachtige gemeente. Na 13 jaar in de gemeenteraad te hebben gezeten, blijf ik als bestuurslid betrokken bij VoorBaarn. Waar nodig zal ik de nieuwe (steun)fractieleden van raad en advies voorzien. De komende jaren is één van de (politieke) uitdagingen het bouwen van voldoende woningen voor de jongeren en (jonge) gezinnen, zodat zij in Baarn kunnen blijven wonen. Niet ten koste van bedrijventerrein, maar op een slimme manier gaan we op zoek naar bouwgrond. De huidige sport- cultuur- en onderwijsvoorzieningen zullen voor deze inwoners ook up-to-date moeten zijn en blijven.

Een goede huisvesting blijft ook voor de ouderen belangrijk. Kunnen zij met huishoudelijke hulp vanuit de gemeente in hun woning blijven? Kunnen zij vanuit hun (eigen) woning doorstromen naar een kleinere, adequate woonvoorziening?

Een ander punt van aandacht is en blijft de zorg voor ouderen én jongeren in ons dorp. In de toekomst zal de gemeente mensen, die de hulp het hardst nodig hebben, maar niet over voldoende financiële middelen beschikken, moeten blijven steunen.

Kortom, genoeg werk aan de winkel voor VoorBaarn. Met veel enthousiasme zal ik mij, weliswaar op de achtergrond, blijven inzetten voor een mooi, leefbaar en levendig Baarn.

VoorBaarn Pakt aan! Stem op VoorBaarn. Stem op LIJST 3!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief