Skip to main content

Maike Koenders-van de Vrugt


Ik ben Maike Koenders-van de Vrugt (1968) en ik ben afgestudeerd als jurist met ruime werkervaring als uitgever van fiscale en financiële uitgaven bij Wolters-Kluwer. Ik ben gelukkig getrouwd met Marcel en liefhebbende moeder van Justus en Claire. Sinds 2009 wonen we met veel plezier in Baarn.

Ik voel me vereerd en dankbaar dat ik ben gevraagd om deel uit te maken van VoorBaarn. Het is bijzonder prettig om te mogen samenwerken in een hecht en integer team met mensen die ik de afgelopen vier jaar als raadslid goed heb leren kennen. Er zijn genoeg belangrijke onderwerpen, zoals duurzaamheid, natuur, milieu, kunst & cultuur, recreatie & toerisme, woningbouw en verkeer, die me na aan het hart liggen en waarvoor ik me graag voor Baarn wil blijven inzetten.

Het goede van VoorBaarn is dat ze als lokale partij nauw betrokken is bij de Baarnse inwoners, bedrijven en organisaties, hun belangen daadwerkelijk centraal stelt en zich daar telkens weer vol energie hard voor maakt. Bij een echte lokale partij als VoorBaarn passen ook mijn liberale politieke opvattingen en ideeën goed. Zo kan ik me blijven inzetten voor Baarn!

VoorBaarn Pakt aan! Stem op VoorBaarn. Stem op LIJST 3!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief