Skip to main content

Adviseurs

VoorBaarn heeft een eigen lokale denktank. Baarnaars die vanuit hun eigen expertise meedenken en meekijken en hun visie delen met de partij. Net als onze enthousiaste (raads)leden, zijn onze adviseurs nauw betrokken bij Baarn.

De adviseurs hebben niet persé een politieke binding met VoorBaarn. Vanuit hun betrokkenheid bij Baarn kunnen zij gevraagd en ongevraagd advies geven en hun visie en ervaring delen.

Hieronder stellen wij onze adviseurs aan u voor. 

dr. Gerard Nijhof

dr. Gerard Nijhof is opgegroeid in Baarn en van jongs af aan vindt hij Baarn en omgeving schitterend. Hij geniet van het bos, de weilanden, de rivier de Eem en de vele cultuur. Gerard werkte in de gezondheidszorg als orthopedagoog / gezondheidszorgpsycholoog. Meestal houdt hij zich bezig met ingewikkelde kwesties die buiten de reguliere antwoorden vallen. We kunnen bij Gerard altijd terecht voor advies over gezondheids-zorgvragen en jeugdzorg

Jan Van Esch

Jan, geboren en, -met enige onderbreking-, getogen Barinees. Investeert in en beheert vastgoed. Betrokken bij de ontwikkeling van het dorpscentrum en lid van de Coöperatie Centrum Baarn. Eén van de oprichters van het Cultureel Festival Baarn waar hij 17 jaar actief is geweest. Nu betrokken bij de Stichting Baarn Culturele Evenementen. Met de kennis van de Baarnse cultuur en evenementen is Jan ons aanspreekpunt als het gaat om een beter en evenwichtiger evenementenbeleid. Zelfs met de beschikbare middelen en de huidige situatie is hij overtuigd dat er een veel hoger rendement te behalen is voor Baarn.

drs. Vijko Lukkien

drs. Vijko Lukkien is docent biologie aan de Universiteit van Utrecht met veel ervaring in het opzetten en onderhouden van ecologische natuurparken (De Ridderhof in de Lage Vuursche; World Wildlife Fund in Frans-Guyana ) en botanische tuinen (Cantonspark te Baarn). Hij is onze adviseur voor het duurzaam behouden en versterken van ons groen in Baarn.

Harry Helwegen

Harry is al 20 jaar actief als ondernemer in Baarn, op het vlak van fusies en overnames. Vanuit zijn ervaring weet hij hoe belangrijk het is dat er in de vestigingsplaats van een bedrijf een goed ondernemersklimaat heerst. Daar kunnen de ondernemers zelf veel aan doen, maar daarbij zijn ze echter ook in hoge mate afhankelijk van de gemeentelijke overheid. In 2007 was hij een van de oprichters van het Baarns Ondernemers Netwerk, de eerste 9 jaar als voorzitter en hij heeft meegeholpen aan het tot stand komen van het Platform Ondernemend Baarn. Harry is onze vraagbaak als het gaat om het ondersteunen en adviseren bij vraagstukken op het vlak van het ondernemersklimaat in Baarn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief