Michel van Grinsven

Michel van Grinsven

Mijn naam is Michel van Grinsven, geboren in Baarn op 14-03-1974

Sommige van u zullen mij nog kennen als gastheer van Restaurant Taveerne Eemlust waar ik van 1997 tot en met 2006 met veel plezier heb gewerkt. Ik heb zelf gevoetbald bij BVV Baarn (nu SV Baarn) en ik ben daar ook jeugdtrainer geweest. Ik werk nu voor VITAM als restaurantmanager bij advocatenkantoor Bakermckenzie op de Zuidas in Amsterdam.

Mijn vrije tijd deel ik in met wat leuke vrijwilligers functies bij speeltuin Oosterkwartier als bestuurslid en ik ben begonnen als verslaggever van onze lokale tv- zender, RTV Baarn. Ik ben ook weer voetbaltrainer/coach geworden, maar nu bij TOV. In het eerste weekend van Juni ben ik op het All Together festival, daar was ik de afgelopen 2 jaar veldcoördinator en dus verantwoordelijk voor de veiligheid rond het festival.

Ik wil mij Voor Baarn vooral bezighouden met de onderwerpen gericht op sport omdat ik als geen ander weet wat er bij de sportverenigingen vooral leeft en ontbreekt. Bij een veilig sportklimaat hoort volgens ons ook de zichtbaarheid en de juiste kennis van de vertrouwenspersoon bij elke vereniging.