Lid worden of doneren?

Een lokale politieke partij als VoorBaarn maakt veel kosten om haar werk te kunnen doen. Drukwerk, promotiematerialen, inschrijving bij de gemeente, website, onderzoek; alles kost geld. Daarom zijn wij erg blij met donaties en giften!

Om VoorBaarn te steunen zijn er verschillende mogelijkheden:

Wordt lid: Als lid geeft u mede richting aan de partij, hoe deze opereert, maar ook wie er gekozen wordt op de kieslijst, etc. Als lid neemt u natuurlijk deel aan de algemene ledenvergadering, daar waar beslissingen over de partij worden genomen.
Hoewel u als lid geen verplichting heeft, stellen wij het zeer op prijs wanneer u in welke vorm dan ook een bijdrage levert aan VoorBaarn.
Een lidmaatschap kost € 25,- per jaar.

Vrienden van VoorBaarn: Als een lidmaatschap van een politieke partij u net iets te ver gaat, maar u VoorBaarn wel een warm hart toedraagt kunt u vriend van VoorBaarn worden. Het verschil met een lidmaatschap is dat u geen officiële stem heeft tijdens de algemene ledenvergadering.
U bent Vriend van VoorBaarn voor € 10,- per jaar (meer mag natuurlijk ook)

Doneren: Wilt u als bedrijf of als persoon het goede werk van VoorBaarn ondersteunen, dan kunt u natuurlijk altijd een donatie doen.
U kunt ons steunen door een bedrag over te maken op NL31 TRIO 0338 8171 82 ten name van VoorBaarn.

Vrijwilliger: Richting de komende verkiezingen van 2022 hebben wij veel vrijwilligers nodig, bijvoorbeeld voor flyeren, folders lopen en allerlei andere zaken.

Wilt u lid worden, of vriend van VoorBaarn worden, of gewoon meer informatie over bovenstaande? Stuur een email naar info@voorbaarn.nl

NL31 TRIO 0338 8171 82
ten name van VoorBaarn

HARTELIJK DANK VOOR UW GIFT.

In tegenstelling tot landelijke politieke partijen, moeten lokale partijen een giftenreglement hebben.

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over giften en ons giftenreglement.