de eerste drie vrouwen op de kieslijst
Nieuws

De drie dames op de kieslijst van VoorBaarn

24-01-18

Met heel veel trots presenteren wij weer 3 nieuwe kandidaten.

v.l.n.r:

Afra van den Breul-Heijm.
Afra is geboren in Amsterdam, maar sinds 1964 woonachtig in Baarn.
Velen van jullie zullen haar nog kennen van haar werkzaamheden in de Speeldoos, maar misschien ook van het Cultureel Festival waar zij vele jaren de Kunstmarkt organiseerde.
Heeft altijd interesse gehad voor de politiek en stond de laatste 2 verkiezingen op de lijst van de LTS. Na het uiteenvallen van die partij stapte zij samen met Tino en Edwin over naar Baarnin Beraad en nu dus VoorBaarn.

Cultuur en kunst zijn haar interessegebieden, maar eigenlijk ook alles wat Baarn mooier en beter maakt.

Lies Visser.
Geboren in Rotterdam, maar sinds 1998 woonachtig in Baarn.
Samen met haar man Gerard Visser runt zij het loodgieters & verwarmingsbedrijf Gerard Visser. 10 jaar geleden streed zij voor een beter leerlingenvervoer voor de kinderen uit Baarn.
De keuze om op de lijst van VoorBaarn te staan is voor haar logisch: “ik heb over vele zaken een uitgesproken mening, zeker als het gaat over het mooie dorp Baarn”. “Daarom kies ik voor een lokale partij die denkt én handelt in het belang van Baarn”

Talitha van der Vuurst.
Geboren en getogen Barinees.
Werkzaam als H&R directeur bij Lagerweij Windturbines die internationaal opereert. Als echte Barinees wil zij haar steentje bijdragen aan ons mooie dorp. Zij houdt van de mooie wijkjes die Baarn rijk is en geniet van de vele activiteiten die er gedurende het jaar worden georganiseerd. Maar ziet ook dingen die haar niet bevallen en die zouden kunnen worden verbeterd.
“Ik ben echt een mensen-mens”. “Als je iets wilt veranderen, ga altijd het gesprek aan en doe dit met een positieve grondhouding dan kun je samen tot een oplossing komen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *