Nieuws

Bram van Ommen neemt afscheid van de gemeenteraad van Baarn.


Bram van Ommen heeft de fractie en het bestuur van de lokale politieke partij VoorBaarn aangegeven dat hij per 23 september zijn zetel zal opgeven in de gemeenteraad van Baarn waar hij sinds april 2018 voor VoorBaarn deel van uit maakt.
Er is geen enkele sprake van onenigheid, maar de zeer drukke combinatie werk, raad en gezin noopt hem om een keuze te maken.

Van Ommen heeft in totaal 6 jaar in de gemeenteraad gezeten, waarvan de laatste tweeëneenhalf jaar namens VoorBaarn.

De fractie en het bestuur van VoorBaarn vinden het bijzonder jammer dat Bram ons gaat verlaten, maar respecteren uiteraard zijn keuze.

Hij was in 2017 een van de oprichters van VoorBaarn en hield zich in de raad vooral bezig met de dossiers RO en duurzaamheid. Zijn enorme dossierkennis kwam altijd goed van pas bij de diverse raadstukken die voorbijkwamen, zijn kennis en niet te vergeten de onderkoelde humor konden een ingewikkeld vraagstuk soms een onverwachte draai geven.

Gelukkig heeft hij aangegeven dat hij ten alle tijden bereid is om desgewenst zijn kennis te blijven delen met de fractie.

We zijn blij dat Michel van Grinsven de plaats van Bram zal innemen in de raadsfractie en Lies Visser-Eschauzier zal de functie van steunfractielid overnemen van Michel.


Zij draaien al 2,5 jaar volledig mee in de fractie van VoorBaarn en wij hebben er alle vertrouwen in dat zij het gedachtegoed van de partij goed en positief zullen uitdragen.

De aankomende periode zullen wij met een gewijzigd team vol enthousiasme het raadswerk  voort zetten en de verschillende dossiers met een positieve, en soms kritische houding beoordelen zoals u dat van ons gewend bent.

Wij wensen Bram veel succes met het “ontvlechten” van de gemeentepolitiek en Michel en Lies veel succes met het uitvoeren van hun nieuwe taken.

Bestuur en fractie van VoorBaarn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *