Bestuur

Bestuur VoorBaarn in 2018

Een nieuwe partij heeft een nieuw bestuur nodig. Wij zijn verheugd dat wij kort na de presentatie van ons programma het bestuur kunnen presenteren. Henk van Esch (voorzitter), Sandra Lunstroo (secretaris) en Hans Klijn (penningmeester) hebben zitting genomen in ons bestuur.

Al in een vroeg stadium zijn zij betrokken geweest bij het formuleren van de punten in ons partijprogramma. Het bestuur is gelijk begonnen met haar taken en is vol enthousiasme en inzet begonnen met het aanbrengen van de nodige structuur binnen de partij.
Tijdens de algemene ledenvergadering van 18 februari 2020 is Eric Gremmé benoemd als bestuurslid. Hij zal de functie van penningmeester van Hans Klijn overnemen. Hans wordt algemeen bestuurslid en gaat zich vooral bezig houden met communicatie vanuit het bestuur.

Henk van Esch voorzitter VoorBaarn

Ik ben Henk van Esch, geboren Baarnaar, omringd door een lieve vrouw en drie fijne dochters. Opgeleid in elektrotechniek en bedrijfskunde, werkzaam geweest in management en directie van grote bedrijven, de laatste 10 jaar zelfstandige met enkele kleine ondernemingen in Baarn. Actief betrokken bij ontwikkeling centrum, vastgoed, sport, muziek en levensbeschouwing in Baarn. Op de achtergrond ben ik al enkele jaren actief in de politiek in het dorp; Voor Baarn zie ik als het beste dat uit de lokale partijen is voortgekomen, constructief en bereid tot samenwerking met een duidelijke focus op ondernemerschap. Ik wil mij van harte inzetten voor deze partij.

Sandra Lunstroo Secretaris

Ik ben Sandra Lunstroo. Geboren en getogen Baarnse, alleenstaande moeder van een dochter van bijna 12 en een zoon van 9. Na een aantal jaar een leidinggevende functie op een talenreisbureau te hebben bekleed, ben ik 16 jaar geleden gaan werken als stewardess bij KLM. Voor de functie als bestuurslid van Voor Baarn ben ik gevraagd. Na het lezen van het programma werd ik erg enthousiast en zie dit als een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb.

Eric Gremé Penningmeester

Ik ben Eric Gremmé, 44 jaar geleden geboren in Baarn en altijd in dit prachtige dorp woonachtig geweest. 

Door mijn opleiding in de financiele administratie ben ik reeds jaren lang hierin werkzaam, van een Baarns familiebedrijf tot bij mijn huidige werkgever één van de grootste Europese Vastgoedbedrijven in winkelcentra. 

Aangezien Baarn voor mij een fantastisch plek is om te wonen en leven, ben ik al jaren geïnteresseerd (en betrokken) in de plaatselijke politiek.
De partij naam zegt al volledig de denking van wat ik goed acht voor Baarn.
Daarom sta ik geheel en met veel enthousiasme achter VoorBaarn.

Hans Klijn Algemeen bestuurslid

Ik ben Hans Klijn, 59 jaar, Vrijwilligersconsulent bij Welzijn Baarn.
Ruim 30 jaar inwoner van Baarn, getrouwd en vader van 2 volwassen kinderen.
Maatschappelijk betrokken en steeds op zoek naar mogelijkheden om het in Baarn leuker te maken.
Reeds lange tijd geïnteresseerd in de Baarnse politiek en het programma van Voor Baarn motiveerde mij om toe te treden tot het bestuur.